назад към албума Слайдшоу
146 от 178
сладкиш с ябълки
сладкиш с ябълки - продукти -6 ябълки -2ч.ч.захар -1пак 125г масло -3 яйца -1ч.ч. брашно -лимонова кора -2 прахчета ванилия -12 пияни череши начин на приготвяне 1ч.ч. захар се карамелизира и се прибавя маслото и почистените ябълки.Пече се до готовност на ябълките.Ако сосът е много, част от него се отделя за поливане накрая.Залива се с пандишпановата смес от 1ч .захар 3 яйца и 1ч.брашно и отново се пече.Сладкишът се обръща топъл, за да не залепне карамелът по дъното. Аз нарязах ябълките на половинки и опитах да направя малки сладкишчета.Става.