(59 от 220 снимки)
пълнени картофи с пържоли
Свинско месо от бут отлежава няколко часа в смес от: 1 зеленчуков бульон, черен пипер, червен пипер, чубрица, соев сос, олио. В термична торба се подрежда месото заедно с цели гъбки /няколко завих в ленти бекон/. Сипва се малко водичка и се връзва. В отделна торба изпекох картофи. За целта им направих цилиндрични дупки/с уредчето за чушки/, които напълних със задушен зелен лук, копър, магданоз и сирене. В някои от кратерчетата сложих навити лентички бекон. Полях картофите със същата смес като месото, но без соев сос. Подредих в торбата и добавих малко вода. Всичко стана невероятно крехко и сочно. По желание порциите се поливат със сосчето, което остава в торбите.
Полезни връзки: Рецепти
Коментари ( 0 )